Dahua Kameravalvonta

Kameravalvonta
Dahua valvontakamera

Dahua Technology

Dahua Technology maailman johtavana valvontakameroiden valmistajana tarjoaa laajan valikoiman erittäin laadukkaita kameravalvontaratkaisuja. Dahua panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen ja laitteiden tietoturvaan. Dahuan AI-verkkoanalytiikka on maailman kehittyneimpiä. Dahuan valvontakamerat ovat laadukkaita, mutta samalla kustannuksiltaan kohtuullisia. Helppo käytettävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Dahua kameravalvonnasta yksinkertaista ja luotettavaa.

Valvontakamerat

Kameravalvonta

Dahua Bullet valvontakamerat

Dahua Bullet kamerat soveltuvat parhaiten tilanteisiin, missä vaaditaan laitteelta hyviä ominaisuuksia esimerkiksi valaistuksen osalta. Moottoroiduilla malleilla ja kameran resoluutiolla pystytään rajaamaan kuva juuri siten, että halutut asiat saadaan valvottua optimaalisesti. Kamerat ovat pölyltä ja kosteudelta suojattuja IP67 luokituksen mukaisesti.

Kameravalvonta

Dahua Dome valvontakamerat

Dahua Dome kamerat soveltuvat parhaiten tilanteisiin, missä laitteet ovat alttiita esimerkiksi vandalismille, tai niiden asennus täytyy olla esteettisesti loppuunsa hiottua. Varsinkin sisätiloissa Dahuan Dome kamerat pystytään asentamaan siten, etteivät ne ole alttiina ulkoisen tahon aiheuttamille vahingoille. Moottoroiduilla malleilla, ja kameran resoluutiolla pystytään vaikuttamaan siihen, että halutut asiat saadaan valvottua optimaalisesti. Dahuan Dome kamerat ovat täysin pölyltä ja kosteudelta suojattuja IP67 luokituksen mukaisesti.

Kameravalvonta

PTZ valvontakamerat

Dahua PTZ kamerat soveltuvat parhaiten kohteisiin, missä etäisyydet ovat pitkiä, tai kohteet täytyy tunnistaa suurella todennäköisyydellä. Kamerat on varustettu useilla ammattitason ominaisuuksilla. Kamerat pystyvät seuraamaan liikkuvaa kohdetta, kameravalvontajärjestelmässä niitä pystytään ohjaamaan muiden kameroiden tekemien analyysien perusteella ja laitteiden pimeännäkökyky on aivan uskomaton. Laitteiden automaattisesti säätyvät IR valot pystyvät säätymään aina 200 metriin asti. Dahuan PTZ kamerat ovat pölyltä ja kosteudelta suojattu IP67 luokituksen mukaisesti.

Kameravalvonta

Muut valvontakamerat

Dahuan valikoimasta löytyy myös paljon muita vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi sisätiloihin tarkoitetut Fisheye-mallit.

Kameravalvonta tallennin

Kameravalvontajärjestelmät - Tallentimet

Dahuan valikoimasta löytyy laaja valikoima tallentimia erilaisiin tarpeisiin.

kameravalvontajärjestelmä Verkkokaapeli

Kameravalvontajärjestelmät - Kaapelointi

Laadukkailla kaapeleilla varmistetaan järjestelmän häiriötön toiminta.

Kameravalvonta etähallinta

Kameravalvontajärjestelmät - Etähallintaohjelmat

Dahua panostaa tuotekehitykseen ja tietoturva-asioihin valmistamiensa laitteiden laadussa. Dahuan ohjelmistot ovat Dahuan asiakkaille vapaasti hankittavissa ja niihin tulee säännöllisesti tietoturvapäivityksiä. Päivitysten avulla Dahua Technology huolehtii laitteidensa ja asiakkaidensa tietoturvasta sekä laitteiden häiriöttömästä toiminnasta.

Fsm Oy

Käytämme ainoastaan virallisen maahantuojan laitteistoja. Virallisen maahantuojan laitteilla pyrimme varmistamaan asentamiemme laitteiden laadun ja luotettavuuden.

Kameravalvontajärjestelmän suunnittelu ja toteutus

Valvontakameroita hankittaessa on ehdottoman tärkeää muistaa järjestelmän suunnittelu. Huolellisella suunnittelulla varmistetaan toimiva järjestelmä ja järjestelmän tuottama materiaali. Kameroiden sijoittelu on ensiarvoisen tärkeää. Oikeaan paikkaan asennettu hyvä laite toimii paremmin, kuin väärään paikkaan asennettu huippulaite. 

Noudatamme kameravalvontalaitteistojen suunnittelussa ja asennuksessa Finassiala ry:n Kameravalvonnan suunnitteluohjetta.

Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavat järjestelmät.

 

Teltonika 4G reititin
CAT6 Kaapeli
Dahua kameravalvonta
CAT6
TP-link