Kameravalvontalaitteiston valinta

Dahua Technology

Dahua Technology maailman johtavana kameravalmistajana tarjoaa laajan valikoiman erittäin laadukkaita kameravalvontaratkaisuja. Dahua panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen ja laitteiden tietoturvaan. Dahuan AI-verkkoanalytiikka on maailman kehittyneimpiä. Dahuan laitteet ovat laadukkaita, mutta samalla kustannuksiltaan kohtuullisia. Helppo käytettävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Dahua kameravalvonnasta yksinkertaista ja luotettavaa.

Dahua 4K

Dahua bullet kamerat

Kamerat ovat täysin suojattuja pölyltä ja vedeltä, IP67-luokituksen mukaisesti. Lisäksi kameroissa on IK-10 -luokan vandaalisuojaus. Moottoroidut mallit takaavat, että valvonta-alue pystytään rajaamaan jokaisessa tapauksessa optimaalisesti.

Dahua Valvontakamera

Dahua Dome kamerat

Kamerat ovat täysin suojattuja pölyltä ja vedeltä, IP67 luokituksen mukaisesti. Lisäksi kameroissa on IK-10 -luokan vandaalisuojaus. Moottoroidut mallit takaavat, että valvonta-alue pystytään rajaamaan jokaisessa tapauksessa optimaalisesti.

Dahua valvontakamera

PTZ Kamerat

Todella laadukkaat etäohjattavat PTZ-kamerat. Ammattitason ominaisuuksilla varustetut laitteet vaativiin kohteisiin. Kameroissa on muiden ominaisuuksien lisäksi myös AutoTrack-ominaisuus, sekä automaattisesti säätyvät IR-valot aina 200 metriin asti.

Dahua valvontakamera

Muut kamerat

Dahuan valikoimasta löytyy myös paljon muita vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi sisätiloihin tarkoitetut Fisheye-mallit.

Dahua Tallennin NVR

Tallentimet

Dahuan valikoimasta löytyy laaja valikoima tallentimia erilaisiin tarpeisiin.

CAT6 Verkkokaapeli

Kaapelointi

Laadukkailla kaapeleilla varmistetaan järjestelmän häiriötön toiminta.

Dahua Ohjelmisto

Etähallintaohjelmat

Dahua panostaa tuotekehitykseen ja tietoturva-asioihin valmistamiensa laitteiden laadussa. Dahuan ohjelmistot ovat Dahuan asiakkaille vapaasti hankittavissa ja niihin tulee säännöllisesti tietoturvapäivityksiä. Päivitysten avulla Dahua Technology huolehtii laitteidensa ja asiakkaidensa tietoturvasta sekä laitteiden häiriöttömästä toiminnasta.

Käytämme ainoastaan virallisen maahantuojan laitteistoja. Virallisen maahantuojan laitteilla pyrimme varmistamaan asentamiemme laitteiden laadun ja luotettavuuden.

Kameravalvontajärjestelmän suunnittelu ja toteutus

Valvontakameroita hankittaessa on ehdottoman tärkeää muistaa järjestelmän suunnittelu. Huolellisella suunnittelulla varmistetaan toimiva järjestelmä ja järjestelmän tuottama materiaali. Kameroiden sijoittelu on ensiarvoisen tärkeää. Oikeaan paikkaan asennettu hyvä laite toimii paremmin, kuin väärään paikkaan asennettu huippulaite. 

Noudatamme kameravalvontalaitteistojen suunnittelussa ja asennuksessa Finassiala ry:n Kameravalvonnan suunnitteluohjetta.