Hälytysjärjestelmät - 24Control

Teknistä turvaa sinulle ja sinun omaisuudellesi. Laadukkaat hälytysjärjestelmät suojaavat sinun omaisuutesi 24/7.

Hälytysjärjestelmää valittaessa on hyvä suorittaa kohteen riskiarviointi. Valittu hälytysjärjestelmä tulee perustua riskiarvioon ja sen tulee vastata hyväksyttyä murtosuojaustasoa.  Hälytysjärjestelmällä suojataan sinun omaisuutesi, siihen on syytä kiinnittää huomiota.

Valikoimassamme olevat hälytysjärjestelmät

Laadukas hälytysjärjestelmä

AJAX

Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä tunkeutujasta. Järjestelmään on saatavissa paljon erilaisia tunnistimia. Järjestelmä on suomenkielinen ja sitä pystytään hallinnoimaan matkapuhelimella, tai sitten erillisellä koodikytkimellä. Laite ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja toimiakseen.

Hälytysjärjestelmät

PowerMaster

PowerMaster hälytinjärjestelmien tuoteperheeseen kuuluu kaikki tarvittava ja enemmänkin. Keskukset, näppäimistöt, kauko-ohjaimet, etälukutunnistimet, sireenit ja toistimet sekä monet muut tuotteet ovat ominaisuuksiltaan laadukasta PowerMaster tuoteperhettä. Laite ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja toimiakseen.

Murtohälytysjärjestelmä

DSC

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Järjestelmiä on monenkokoisia ja niihin on saatavilla paljon erilaisia ilmaisimia. Hälytysjärjestelmä voidaan toteuttaa langattomasti, kaapeloiden tai yhdistämällä molempia tekniikoita. Laite ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja toimiakseen.

Murtosuojauksen ohjeet ja vaatimukset

Hälytysjärjestelmä antaa parhaan suojan silloin, kun se on mitoitettu, ja valittu oikein. Finanssiala on antanut murtohälytysjärjestelmän suunnittelusta, valinnasta ja asentamisesta ohjeen. Noudatamme Finanssiala ry:n ohjeita.

Turvatekniikan asentaja

Turvatekniikan asentaminen on luvanvaraista toimintaa. Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista edellyttää asennuksen suorittavalta yritykseltä turvallisuusalan elinkeinoluvan ja työn suorittavalta asentajalta turvasuojaajaksi hyväksynnän.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavat järjestelmät.

24CONTROL

0400-315 618

info@24control.fi

valvontakamera-dahua
Dahua-valvontakamera
laadukas-valvontakamera
Kameravalvonta-asentaja
hälytysjärjestelmä
Laadukas-asennustyö
Hälytysjärjestelmä
verkkotesteri-kameravalvonta
image-slider-with-thumbnail1.jpeg
image-slider-with-thumbnail2.jpeg
image-slider-with-thumbnail3.jpeg
image-slider-with-thumbnail4.jpeg
iHälytysjärjestelmä
image-slider-with-thumbnail5.jpeg
Hälytysjärjestelmä
image-slider-with-thumbnail7.jpeg
PlayPause
Shadow