24CONTROL

24Control

24CONTROL on suomalainen, yrityksille ja yksityisille henkilöille turvatekniikan ratkaisuja tarjoava yritys. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ammattimaisia palveluja turvatekniikkaan liittyvissä asioissa. Suunnittelemme ja asennamme kaikille asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat järjestelmät. Suhtaudumme asiakkaittemme tarpeisiin kuten omiimme ja näin pyrimme varmistamaan, että asiakas saa parhaan mahdollisen järjestelmän käyttöönsä. Meillä on voimassa oleva turvallisuusalan elinkeinolupa.

Lakikirjat

Suomen laki

Suomen laki on asettanut vaatimukset turvasuojaustehtävää suorittaville yrityksille. Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista määrää toimintamme periaatteet. Finanssiala ry:n ohjeet ohjaavat toimintaamme.

Knipex pihdit

Toteutamme asennustyön siten, että se on arvostelun kestävä.

Käytämme laitteita asentaessamme erilaisia asennustarvikkeita. Laadukkaiden asennustarvikkeiden avulla pyrimme varmistamaan laitteiston häiriöttömän toiminnan.  Erilaisilla tarvikkeilla pystymme ennalta ehkäisemään maassamme vallitsevan ilmaston vaikutukset laitteistoon.

Laitevalmistajan asennuskotelot suojaavat laitteistoa ulkoiselta väkivallalta, mutta myös kosteuden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamilta ongelmilta.

Dahua kytkentärasia

Yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä muiden turvallisuusalalla toimivien ammattilaisten kanssa.